Geen idee voor een eindejaarsgeschenk ? Wij hebben de oplossing voor u !

 

Elk jaar rond deze periode is het weer hetzelfde liedje : wat ga ik geven aan mijn liefste/papa/beste vriend ? Zoek niet langer, het team van de Bikers’Days heeft de oplossing voor u !

Geef een « Bikers’Days cadeaubon » aan uw dierbaren. Al onze Bikers'Days of Bikers'School dagen zijn beschikbaar als « Cadeaubon ». Om te bestellen, surf naar onze website www.bikersdays.com en ga naar de rubriek « Cadeaubon ».

Wees een originele Kerstman dit jaar !

 

Verbeter uw rijkunsten dankzij de Bikers’School !

Bent u een beginneling of hebt u al wat ervaring als piloot ? Wil u het circuitrijden ontdekken of uw rijstijl bijschaven ? Dan is de Bikers'School voor u bedoeld.

Het programma omvat 4 theoretische lessen en 5 praktijksessies. Tijdens de theoretische sessies komen verschillende onderwerpen aan bod zoals : de zithouding op de motorfiets, de kijktechniek, de ideale rijlijn, etc.

Vervolgens worden deze theoretische aandachtspunten omgezet in de praktijk op het mythische circuit van Spa-Francorchamps. Na elke sessie op de piste overloopt uw instructeur met u uw sterke punten en uw aandachtspunten zodat u uw rijstijl kunt bijschaven.

In 2016 zijn er drie stages voorzien : op 23 mei, 25 juli en 1 oktober. In de inschrijvingskosten zitten 4 theoretische sessies, 5 praktijksessies, lunch met de monitor en dranken doorheen de dag. U kunt eveneens een «  Bikers’School cadeaubon » schenken.

 

Motornieuws, het nieuwe moto webmagazine is geboren !

Motornieuws is een volledig gratis digitaal platform dat u up-to-date houdt met alle actualiteiten uit de motorwereld : nieuwigheden, testen, reizen, rondritten, classic bikes en moderne machines.

U vindt er eveneens alle informatie betreffende de belangrijkste DG Sport evenementen : de Bikers’Classics, de Lifestyle Village, de 6 Uren Moto en de European Classic Series !

Een site om snel te ontdekken ! Afspraak op www.motornieuws.be