Drie keer Bikers'School of niks in 2019 !

 

Om de twintigste verjaardag van de Bikers'Days waardig te vieren, heeft DG Sport besloten om de Bikers'School in de kijker te zetten. Circuitrijden is niet zo eenvoudig, het objectief is dan ook steeds te innoveren met nieuwe formules om jou op jouw ritme te laten evolueren met respect voor jouw niveau.

Daarom zijn er nieuwe coaching formules ter beschikking op de legendarische rollercoaster in Spa, maar ook op verschillende Europese circuits. De gelegenheid bij uitstek om vooruitgang te boeken in een ontspannen sfeer en nieuwe circuits te leren kennen.

Er zijn drie verschillende formules beschikbaar: 

1 Bikers’School

Een formule die onveranderd is gebleven. De Bikers'School is meer een school over het circuit van Francorchamps dan een echte rijschool, ook al is dit laatste heus wel aanwezig. De dag bestaat uit 5 sessies afgewisseld met verschillende workshops die jou de geheimen van 7 kilometer lange circuit leren kennen. De formule is ideaal om het "mooiste circuit ter wereld" te leren kennen. Slechts één datum mogelijk : maandag 8 juli !

2 Bikers’Coaching

Die formule richt zich duidelijk tot de circuitrijder die vooruitgang wil boeken. De Bikers'Coaching is een heuse circuitstage met 5 sessies, waarvan er twee worden gefilmd voor elke piloot. Er zijn ook technische en praktische workshops en een introductie in het afstellen van de vering. Elke instructeur krijgt maximaal 4 rijders toegewezen voor een optimale opvolging.

3 Smart Coaching

Heb je raad nodig maar wil je geen volledige dag stage volgen ? Heb je moeite met een welbepaald stuk van het circuit of met een deel van het rijden ? Dan volgt de Smart Coaching jou gedurende twee opeenvolgende sessies. Er wordt een Smart Coaching georganiseerd in de voormiddag en een tweede in de namiddag. Elke instructeur krijgt maximaal 4 rijders toegewezen voor een optimale opvolging.

Bijkomende informatie, details over de workshops en tarieven beschikbaar op: www.bikerschool.be