De prof « Fast Freddie » Spencer geeft les op Francorchamps !

Heel uitzonderlijk, op maandag 2 juli, de dag na de Bikers’ Classics alwaar hij één van de grote vedetten is, zal Freddie Spencer les geven in het kader van de Bikers’ Days en de Performance School.

Een unieke stage, gereserveerd voor amper 16 ervaren motorrijders.
Een dag lang zullen deze leerlingen een maximale tijd op circuit doorbrengen (het dubbele van een klassieke stage bij de Bikers’ School – 8 sessies) en zullen ze kunnen beroepen op de raad en de ervaring van deze Amerikaanse kampioen.
Ze zullen worden gecoacht per groep van 4 door gerenommeerde piloten als daar zijn G. Fastré, D. Van Keymeulen, A. Verleye of O.Depoorter en Freddie Spencer zal zijn dag verdelen over de verschillende werkgroepen.
Een unieke gelegenheid die u niet kan laten voorbijgaan met als neusje van de zalm : enkele geheimen van « Fast Freddie » die ooit overwon op het circuit van Spa-Francorchamps en die, per hoge uitzondering, ooit twee wereldtitels binnenhaalde in één seizoen – 250 en 500cc.
De deelnameprijs bedraagt 490€ , info en inschrijvingen vindt u op de website www.bikerschool.be

Crédit photos : Target Press - Frank Bischoff